Annonser

Presse- og visningsturer

Fjord Norge koordinerte 24 studieturer for til sammen 342 turoperatører i regionen i 2011, i tillegg var 380 media på pressetur.  

Kinesisk tv-team ved Tvindefossen
Kinesisk tv-team ved Tvindefossen

Visningsturer for turoperatører 2011
Bearbeiding av salgsleddet er viktig for at vi skal lykkes på de utenlandske markedene. Fjord Norge arrangerer derfor visningsturer for ansatte hos turoperatører og reisebyråer for at de skal bli godt kjent i regionen vår.

Fjord Norge koordinerte 24 studieturer for turoperatører med 342 personer i 2011. Det er en økning fra 2010 på 16% i antall deltakere på turene. I tillegg er det mange turoperatører som har hatt visningsturer hvor de har kontaktet destinasjonene direkte for å få for eksempel Bergenskort. I samarbeid med Innovasjon Norge arrangerte Fjord Norge en rekke gruppeturer fra de fleste markeder. Vi kjørte i tillegg egne gruppeturer med andre samarbeidspartnere som Dertour, Color Line, Try Norway, Norwegian og Icelandair.

Presseturer for media i 2011
Fjord Norge samarbeider tett med Innovasjon Norge og Scandinavian Tourist Board når det gjelder pressereiser og har ansvaret for tilrettelegging av oppholdet til journalistene når de er i vår region.

Vi har koordinert besøk for 380 ulike media på presseturer i Fjord Norge i 2011. Antall journalister som har deltatt på presseturene er 512. Her har det blant annet vært en del interesse fra vandrerelaterte media med besøk fra Hiking Association i Nederland og Country Walking Magazine i UK. Vi ser også mer og mer interesse for aktiviteter i naturen være seg alt fra korte sykkelturer, fjord- og havsafari, brevandring, kayak og Via Ferrata. Vi ser også en økende trend generelt fra utenlandsk media for lokale mattradisjoner og miljøvennlige/bærekraftige reiselivsprodukter.

Det er ikke tatt med presseturer som er koordinert av destinasjonene direkte (for eksempel Stavanger og Bergen som har mye direkte).

Sist oppdatert   15.02.2012  

Kontaktinformation

Fjord Norway
Torggaten 3, 5014 Bergen, Norway
Email: info(at)fjordnorway.com