Et merkeikon

Camping

Fugelvåg Gard og Camping

Fugelvåg Gard og Camping ligger idyllisk til innerst i Ålvundfjorden i Sunndal Kommune. Her er fjord, fjell og elv i umiddelbar nærhet. Hele campingplassen har strandlinje. Solnedgangene er enestående og kan nytes fra vogna, hyttene eller teltplassen. Stedet egner seg godt som base for utflukter til spektakulære Innerdalen, Aursjøen, eller Atlanterhavsvegen, eller til de som ønsker dagsturer til bylivet i Molde eller Kristiansund. Vi ønsker å være et foretrukket turistmål for de som ønsker en rolig og familievennlig plass, eller som vil nyte naturen på vannet eller i fjellet.  Hytteutleie: Vi har 6 campinghytter nede på stranda, alle med god utsikt utover fjorden. I mai 2020 ferdigstilte vi oppussing av 2 av hyttene. Ved hjelp av lokal arkitekt ble de gamle hyttene helt nye, delikate og veldig praktiske. De 4 andre hyttene er fine tradisjonelle hytter. Arctic Dome: Plassen har og en Arctic Dome, innredet som et glamping telt, plassert for seg selv oppe på en høyde. Her er det fin utsikt hele veien rundt mot fjell, fjord og elv. Her kan man bo komfortabelt i telt, man har tilgang til sanitæranlegg og kjøkken hvis behov. Kano lånes kostnadsfritt ved leie av dome.   Bobiler og campingvogn: Ute på Tangen har vi døgnplasser for bobil, vogn og telt. Her står en godt skjermet for trafikkstøy. Elva på den ene siden, og fjorden på den andre siden.  Helårsplasser/sesongplasser: Vi har og helårsplasser og sesongplasser for vogn eller bobil. Her er det gode muligheter for "rimelig hyttetomt helt nede ved fjorden".   Fugelvåg Camping ligger i tilknytning til Fugelvåg gård og drives av familien som bor der. Resepsjonen ligger i storstua i hovedhuset på gården. Den er en attraksjon i seg selv for mange turister. Fugelvåg Camping - den lille campingplassen noe utenom det vanlige.

Soggebru Camping

Soggebru Camping ligger idyllisk til ved Rauma Elv, 5 km fra Åndalsnes og helt i starten av Trollstigveien. Soggebru Camping er en liten tradisjonell campingplass med 4 hytter. Campingplassen ligger idyllisk til langs Rauma elv, bare 5 km fra Åndalsnes sentrum og ved starten av RV-63, Trollstigvegen.  På campingplassen ser man solen stige opp over de kjente Vengetindene tidlig på morgenen og kan følge dens videre ferd over Romsdalshorn, Trollveggen og hele dagen til solen til slutt speiler seg fint i Rauma elv og tar kveld helt ytterst i Romsdalen. Skulle du bli lei av å følge solas ferd for en stund kan man snu seg rundt og nyte synet av hele Romsdalseggen. Her vil man kunne følge fjellturistenes ferd langs toppen mot Åndalsnes. Mange gjester velger etter hvert å ta seg ett forfriskende bad i elva som renner forbi. Og hva er vel bedre enn å avslutte et forfriskende bad med en tur inn i en rykende varm sauna på kveldstid eller på en gråværsdag? Her på Soggebru Camping kan du leie din egen Sauna, som fyres opp med norsk, selvhugget ved.  Soggebru camping er derfor, selv med sin enkle standard, ett glimrende utgangspunkt for de som ønsker seg korte dagsturer med bil til Trollstigen og Geiranger, Ålesund eller den spektakulære Atlanterhavsveien som kun er 2 timer unna. Det hender seg rett som det er at man kan støte på en basehopper eller to på campingen eller en fisker som er ute for å prøve lykken! Fakta om campingen 4 hytter med strøm, kjøleskap, 2 køyesenger = 4 sengeplasser, kokemuligheter. Sengklær/dyne/pute kan leies mott tillegg. Felles sanitærbygg med dusjmulighet, v/k vann Noen strømuttak for bobil/campingvogn Hvordan komme hit Med bil er det enkel adkomst fra E 136. Sving av i retning Trollstigen/Valldal. Campingplassen ligger på høyre side etter brua. Buss Buss 220 mellom Geiranger og Åndalsnes passerer like utenfor, og busstoppen er kun 200 meter unna Nora Gård. Bussen kjører hver dag mellom 26. juni og 20. august. Lokalbuss 424, ringruta for Åndalsnes, benytter samme busstopp 200 meter unna. 

Trolltunga Camping

Trolltunga camping ligg idyllisk til i Odda, midt mellom to nasjonalparkar. Omgitt av kontrastrik natur, stille vatn, høge fjell med snø på toppane, fossar og isbre berre nokre kilometer frå campingplassen! Campingen er spesiell med sine trær og buskar som omkransar plassen rett ved Sandvinsvatnet og utsikt oppover "Fossanes Dal" og mot Folgefonna. Trolltunga Camping ligg 2 km frå Odda sentrum og Hardangerfjorden.Det er 2 km til hestesenter, 6 km til Låtefoss, 5 km til Buer og 14 km til Skjeggedal, som er utgangspunket for fotturen til Trolltunga. Buerbreen, en arm av isbreen Folgefonna, kan du gå til frå campingen! Det er mogeleg å køyre 5 km til Buer og parkere bilen der. Fra Buer tek gåturen inn til brekanten ca 3 timar tur-retur. På campingen kan ein også bestille ein guida tur på breen. Dette er ein krevjande tur som tek heile dagen og er ei oppleving for livet! Trolltunga camping har 4 nye hytter, rom og nytt sanitæranlegg. Me har plass til 60 telt / bubilar eller caravaner. Me har rom og hytter. Her er eluttak og eit godt sanitæranlegg med vaske- og tørkemogelegheiter. I resepsjonen har me kiosk med salg av kolonialvarer, is, snop, brus, souvenirer og sal av lokal kunst. Me sel varme rundstykker kvar morgon i høgsesongen. Odda Camping har ope heile året. Me kan tilby mange aktivitetar og opplevingar. Du kan fiske og bade i vatnet, leige ein kano eller prøve ein av dei mange fine turløypene me har. Velkomen til Odda Camping!