Høgstandardhytter i Veslebygda. Idyllisk plassert i strandkanten ved Oppstrynsvatnet. Muligheter for fiske, Stand Up Paddle, vandring, sykkel og skiog bading. Stille og roleg område,  med fantastisk utsikt over Strynevatnet,   fjell og fossar.. Hyttene er plassert på gård med aktiv sauedrift, muligheter for nærkontakt med dyr. Gratis internet.


"Lidabu". Hytte for 4 personar. 2 soverom. Dyner og puter. Dusj og WC med varmekablar. Vaskemaskin. Fullt utstyrt kjøken. Oppvaskmaskin. Stove med vedomn. TV. Terasse med utemøblar og grill.


"Furebu". Hytte for 8 personar. 2 soverom og hems. Dyner og puter. Dusj og WC med varmekablar. Vaskemaskin. Fullt utstyrt kjøken. Oppvaskmaskin. Stove med vedomn. TV med parabol. Uteområde med utemøblar og grill.


"Elvebu". Høgstandard hytte for 10 personar. 1 soverom med dobbeltseng, 1 soverom med 2 enkle sengar, 1 soverom med 4 enkle sengar. Loftstove med dobbel sovesofa. Dyner og puter. Baderom. Bod. Vaskemaskin. Stove. Fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin. TV med parabol. Varmekablar i heile hytta. Uteområde med utemøblar og grill.

"Bøanedsetra" Er ei høgstandard hytte på Tverrfjellet rett ved Stryn vinterski og turløyper Stryn. Hytta har praktiske løysingar med ei smakfull innredning. Hytta har jacuzzi, overbygd terrasse og badstu. Hytta har også dobbel garasje med smørebod.

Source: Nordfjord

  Contact

  Address:
  • Veslebygda
  • 6783 STRYN
  Phone:
  Email:
  post@lidasanden.no
  Website:
  lidasanden.no/

  Where is Lidasanden cabins?