Book now

Regi: Oleksandr Klymenko. Ukraina, 2019. Aldersgrense: tillatt for alle. Språk: vises både på ukrainsk med norsk tekst, og norsk dub. Format: DCP. 1t 27min.
En spennende og underholdende film for hele familien fra Ukraina
To gode venner småkrangler litt om nødvendige reparasjoner ved mølla idet en liten babydrage plutselig dukker opp. De blir ikke enige om hvorvidt de skal beholde den eller ikke, men det blir avgjort at de må dra til feen, siden hun vet hvor de skal dra for å få hjelp. Dette blir starten på en spennende og farefull reise mot fjellet der regnbuedragene bor, med opplevelser som står i kø underveis. Noen får et ublidt møte med gamle kjente, og noen får nye venner. De er likevel aldri alene. En ond trollmann er stadig på jakt etter dem, og feen de er sammen med, er helt uten magi. Hvordan kan de stoppe trollmannen og hjelperne hans?
Se her for info om, og kjøp av, Cinematekets filmkort.
Rullestolbrukere
Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

Source: Visit Bergen

Showings

February 26:

Contact

Address:
  • Georgernes Verft 12
  • 5011 Bergen
Phone:
Email:
Website:

Where is ALVA OG REGNBUEDRAGEN - 26/2 KL. 15:00?

Fjord Norway's secondary logo