Book now

Badlands. Regi: Terrence Malick. USA 1973. Språk: engelsk. Tekst: norsk. 35mm, 1t 32min.
Terrence Malicks debutfilm, Badlands, er inspirert av en sann historie. 15 år gamle Holly blir kjæreste med ti år eldre Kit, selvfølgelig mot sin fars vilje. De rømmer, og det blir en blodig, men samtidig – i alle fall i Hollys øyne – romantisk reise. Kit føler en slags rett til å gjøre de lovbruddene han vil. Hans mål i livet er å gjøre noe han vil huskes for.
Badlands er et ungdomsopprør på helt ville veier. Paret på rømmen portretteres med en viss distanse fra Malicks side, og rammes inn av regissørens nydelige bilder av den voldsomme, men vakre naturen rundt dem. Fra de bor i et trehus i skogen til de driver rundt i støvet og ørkenen i Badlands-landskapet i Sør-Dakota gis omgivelsene like mye oppmerksomhet som selve handlingen.

Rullestolbrukere
Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

Source: Visit Bergen

Contact

Address:
  • Georgernes Verft 12
  • 5011 Bergen
Phone:
Email:
Website:
cinemateketbergen.no/

Where is BADLANDS?