Bestill

NYHET! Sett av en lørdag i sommer og bli med oss på spennende dagstur til Lysefjorden, Flørli og Lysebotn. Vi lover deg en dag spekket med opplevelser! Lunsj på Ørneredet er inkludert.

HVER lørdag i skoleferien seiler vi fra Stavanger om morgenen, med korte stopp for påstigning på Lauvvik og Forsand kai før vi fortsetter gjennom vakkert fjordlandskap inn Lysefjorden. Tidlig på formiddagen ankommer vi Flørli. Vår lokale guide viser oss rundt ute og forteller historien om samfunnet som ble dannet rundt kraftstasjonen fra 1918. For de som vil er det også mulig å besøke den gamle kraftstasjonen, som nå er museum og kafé.

Vi fortsetter så til Lysebotn, innerst i fjordarmen. Vår lokale kjentmann tar oss med på en rusletur gjennom den vesle bygda.

Så er det tid for å ta turen opp de bratte og berømte hårnålssvingene til utkikkspunktet Ørneredet og lunsj på Kjerag Kafé. Bussen skrangler seg oppover i første gir, og på toppen venter belønningen: herlig fiskesuppe i storslåtte omgivelser! På turen opp får vi høre mer om livet i Lysebotn før i tiden. Etter lunsj er det god tid til å nyte den spektakulære utsikten på egen hånd.

Avgang HVER lørdag kl 09:00 fra 19. juni - 14. august.

 

Kontakt

Adresse:
  • Skagenkaien
  • 4006
  • Stavanger
Telefon:
51 89 52 70
E-post:
mail@rodne.no
Nettside:
rodne.no/fjordcruise/dagstur-til-florli-og-lysebotn

Hvor er Dagstur til Flørli og Lysebotn - Rødne fjordcruise?