Bestill

Den elektriske og nesten lydløse båten MS Rygerelektra seiler fra Stavanger sentrum inntil to ganger daglig. Den tar deg gjennom nydelig fjordlandskap innover den 42 kilometer lange Lysefjorden til Preikestolen. Fjorden er smal og vakkert omkranset av mektige fjell og storslått natur som gir en uforglemmelige og unik opplevelse. 

I Fantahålå får du se hvor «fantene» gjemte seg for lensmannen i gamle dager. Ikke lenge etter ruver Preikestolen 604 meter over fjorden. Her klatret Tom Cruise i den stupbratte fjellveggen i filmen Mission Impossible 6. Vi fortsetter så til Hengjanefossen hvor mannskapet styrer båten så langt inn i fossen at du risikerer å få en forfriskende dusj av fjellvann i ansiktet.

Underveis stopper båten for å mate geitene våre som er på sommerbeite i Lysefjorden. De elsker å få besøk. Mannskapet kaster gulrøtter og andre godbiter til dem. Det kan også hende at du får se en og annen sel som ligger og soler seg på svaberget.

Fra 1. juni kan barna delta på Fjordcruise-bingo, og mannskapet håper at barna fargelegger båten som er på baksiden av brettet. Alle som spiller bingo får gratis is i kiosken, og er med i trekningen av fine premier. På returen vises det tegnefilm for barna i akterkabinen.

MS Rygerelektra er verdens raskeste, elektriske katamaran. Båten har store soldekk, romslige salonger og kiosk som frister med ferske, kortreiste bakevarer, samt et utvalg snacks og forfriskninger. Det er audio-guiding på en rekke språk om bord. Båten er designet for å gi gjestene den best mulige fjordopplevelsen, hele året. Endring av båt kan forekomme.

Les mer om fjordcruiset her.

  • Facebook logo
  • Instagram logo
  • Trip Advisor logo

Kontakt

Adresse:
  • Rødne Fjord Cruise, Strandkaien
  • 4005
  • Stavanger
Telefon:
+47 51 89 52 70
E-post:
mail@rodne.no
Nettside:
rodne.no/fjordcruise/

Hvor er Fjordcruise til Lysefjorden og Preikestolen?