Book now

FOMO Bergen


SIPHO.
Dn sjangeroverskridende artisten Sipho. er et friskt tilskudd til den britiske musikkscenen. Hans musikalske uttrykk beveger seg naturlig mellom R&B, electro-pop, gospel, soul og et hint av jazz – det kan vi like! 
 
EKKSTACY
EKKSTACY har oppgitt Elliott Smith, Bon Iver og The Drums som referanser, og når du hører musikken så gir det en slags mening. Det er et unikt uttrykk bestående av indie, hiphop og postpunk - noe vi kjapt lot oss fengsle av.
 
FINN ASKEW
Når du hører musikken til 20-årige Finn Askew, tenker man ikke at dette har sprunget ut fra en søvning landsby midt i det engelske bondelandet, men det har det! Dette låter moderne og urbant, inspirert av artister som Juice WRLD og Lil Peep. En ekstremt spennende ung låtskriver.
 
GEORGE O'HANLON
Vi måtte jo nesten ha med oss en av Storbritannias mest lovende, unge låtskriver til FOMO. George O'Hanlon er nettopp det. Sjekk ut EP-en «The Storm» som kom ut i fjor.
 
BO MILLI
Bo Milli, tidligere kjent som Emilie Østebø, er uten tvil en av de mest spennende nye artistene i landet. Du har kanskje allerede hørt henne rotere på radio på Lokoys 'a mistake'. Gitaristen og låtskriveren har brukt 2021 på å jobbe i studio og vi gleder oss til å se henne på FOMO-scenen. 
 
ENUMCLAW
Vi har ved å overvåke bandets kanaler, registert at Enumclaw er enten verdens beste band eller det beste bandet siden Oasis. Kanskje sannheten ligger et sted i midten? Det finner vi ut i mai.

Source: Visit Bergen

Contact

Address:
  • Vaskerelven 8
  • 5014 Bergen
Phone:
Email:
Website:
www.kulturhusetibergen.no/

Where is FOMO Bergen?