Helikopter-flåten består av komfortable, sikre og støysvake helikoptre av typen EC130 og EC120 fra produsenten Airbus. Disse er skreddersydde for persontransport og sightseeing, og brukes blant annet til sightseeing i Grand Canyon og på Hawaii.

Fonnafly startet opp som et sjøflyselskap i Hardanger i 1970, men er i dag et rent helikopterselskap. Med moderne helikopter med plass til 4-7 passasjerer og flere tusen fornøyde kunder hvert år, så har Fonnafly Stryn lang erfaring med persontransport i helikopter og tilbyr både sightseeing og taxi-flyving til hele Sør-Norge.

Stryn Heliport ligger midt i smørøyet i Nordfjord, ca. 10 minutter med bil unna Stryn sentrum. Det spesielle med dette området, er at vi er omringet på alle kanter av fjord, kyst, fjell, daler og isbreer innenfor korte avstander.
Turene starter i hovedsak fra Fonnafly sin base ved Stryn heliport, eller så kan et annet oppmøtepunkt avtales dersom det skulle være ønskelig. Transport til og fra basen kan også ordnes om det er behov for det.

Rundene går i hovedsak over området rundt Stryn og Geiranger, men vi setter mer enn gjerne opp skreddersydde turer for deg og ditt følge. Alt fra dype fjorder til høye fjell, bratte daler og innsjøer, isbreer og fosser. Kort oppsummert: et landskap som vil ta pusten fra deg.

Større grupper er heller ikke noe problem, men kan kreve noe mere planlegging og koordinering, så anbefaler at du bestill drømmeturen for din gruppe så tidlig som mulig.

Fonnafly Stryn sitt team står klare til å gi deg et minne for livet.

  • Trip Advisor logo

Kontakt

Adresse:
  • 6783
  • Stryn
Telefon:
97484040
E-post:
stryn@fonnafly.no
Nettside:
stryn.fonnafly.net/

Hvor er Fonnafly?