I det frodigste av Ryfylke, i en vestvend og grønnkledd li ved den gnistrende Fisterfjorden i Hjelmeland, ligger Grønvik. Med et klima og jordsmonn som er ideelt for epledyrking, blir eplemosten fra Grønvik frisk og fruktig, herlig og leskende.

Eplemost fra Grønvik er 100% naturlig – og full av smak. Eplemost fra Grønvik er laget av gode råvarer. Erfaring og kunnskap fra flere generasjoner er òg en del av oppskrifta på det som kanskje er verdens beste tørste- og festdrikk; Grønvik Eplemost. De første epletrærne ble plantet av en husmann på 1800-tallet, og ved inngangen til1900-tallet var fruktdyrkinga satt i system av oldefaren til de som dyrker frukt i dag. I Ryfylke er det altså lange tradisjoner for å dyrke frukt, og beviset på dette finner du i eplemosten til Grønvik.

Grønvik Gård sin eplemost finner du hos blant annet: Sabi Sushi i Stavanger – Pedersgata, Hinna, Forus, Sandnes, Kvadrat Fish & Cow Fisketorget Måltidets Hus Ryfylke bakeri og konditori Spar Hjelmeland Coop butikkene i Rogaland og Agder

  • Facebook logo

Kontakt

Adresse:
  • Grønvik Gård, Grønvik
  • 4139
  • Hjelmeland
Telefon:
48 13 48 99
E-post:
elisabeth@gronvikgard.no
Nettside:
www.gronvikgard.no

Hvor er Omvisning på Grønvik Gård på Fister?