Book now

Mia Habib er kjent for verk som forholder seg til de store spørsmålene i vår tid. Nå har hun gått sammen med flere kjente kunstnere fra flere steder i verden. 
hvordan gå, hvordan berøre, hvordan falle, hvordan reise seg, hvordan stole på, hvordan håpe, hvordan drømme, hvordan kjempe, hvordan forandre, hvordan gi opp 
Forestillingen HOW TO. A SCORE består av flere, selvstendige soloforestillinger. De har alle tatt utgangspunkt i forestillingen How to die – Inopiné, en forestilling om økologisk sorg, kulturell panikk og følelse av kollaps, av Mia Habib, som BIT Teatergarasjen viste i 2021 og som ble nominert til årets beste forestilling. Sammen med Janne-Camilla Lyster har Mia Habib engasjert kunstnere som alle har arbeidet med denne forestillingen i sitt lokalsamfunn på forskjellige måter. 


De har foreløpig utviklet syv soloer fra forskjellige samfunn i verden. I Bergen viser vi tre av dem. 
The Wake av Thais Di Marco, Ei øving i demon av Mia Habib og How to save you from yourself av Thami Manekehla.


Thais de Marco har forholdt seg til den religiøse og afrobrasilianske candomblé -tradisjonen i Sao Paulo, Brazil, mens Thami Hector Manekehla har jobbet med unge clubdansere i Soweto i Sør-Afrika, og Mia Habib har jobbet med skoleungdom på bygg og anlegg i Oslo.

Source: Visit Bergen

Showings

April 21:
April 22:

Contact

Address:
  • Georgernes Verft 12
  • 5011 Bergen
Phone:
Email:
Website:

Where is How to. A score - Mia Habib Productions?

Fjord Norway's secondary logo