Slik takler du idiotene på jobben - Et foredrag om de vanskelige kollegene av Per Henrik Stenstrøm

Norges mest medieomtalte foredrag de siste årene kommer nå snart til ditt kulturhus. Den prisbelønte foredragsholderen Per Henrik Stenstrøm legger ut på turné med foredraget som lærer deg å håndtere de vanskelige kollegene.

Du vet de som forsurer arbeidsplassen din. De irriterende kollegene som tapper deg for krefter. Alle har minst én idiot på arbeidsplassen, men spørsmålet er om det går an å sette pris på en egoistisk surpomp? Og hvilken kollegatype er du?

Dette er et foredrag om moderne motivasjonsteori som skaper bedre miljø på jobben. Om krevende kolleger. Tidstyven, møteplageren, ordgyteren, gledesdreperen, bedreviteren og solstrålen. Om konfliktene som oppstår mellom medarbeidere. Om frustrasjonen og brysomme forskjeller på jobben.

---------------

Arrangementet er flytter fra 10. mai 2020  til 21. februar  2022, til 17. oktober 2022. Kjøpte billetter gjelder til ny dato. Billetter kan refunderes https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360000715054 Refunderingsfrist 10.08.2021 Dørene åpner kl. 18.00 Showstart kl. 19.00 Garderobe inkludert Ingen rabatt for ledsager På grunn av lydnivå er det ikke tillatt å ta med barn under 3 år på forestilling/konsert på Ole Bull Scene/Lille Ole Bull. Anbefalt aldersgrense på forestilling er 12 år, egne regler gjelder for konserter.

Source: Visit Bergen

Schedule

From October 17 to October 17

Monday:
19:00
Tuesday:
Closed
Wednesday:
Closed
Thursday:
Closed
Friday:
Closed
Saturday:
Closed
Sunday:
Closed

Contact

Address:
  • Øvre Ole Bullsplass 3
  • 5012 Bergen
Phone:
Email:
Website:

Where is Idiotene på jobb - Per Henrik Stenstrøm - Flyttet til 21.02.22?