Book now

Remy Olsen & Trygve Hellesen
Special guests: Solveig Algrøy Hjørnevik & Ingrun Silset Tyssøy
Gjennom årene har Remy Olsen, Trygve Hellesen & Band holdt julekonserter med stadig voksende publikumstall. Det har blitt en tradisjon at Olsen og Hellesen tar med seg sitt fabelaktige band til vakre Fjell Kirke - og endelig skal de få gjøre det igjen! Bandet er bestående av; Trygve Hellesen (Saxofoner/Fløyter/Gitarer), Lars Erik Birkeland (Tangenter), Petter Rong (Synth/Keys), Geir Dahle (Bass) og Ruben Våge (Trommer).
Med sin allsidige stemme og store repertoar har Remy Olsen allerede rukket å bli en attraktiv artist gjennom ulike konserter og andre livemusikk-oppdrag. Gjennom artistnavnet remyO har han det siste året sluppet sin første EP, skrevet platekontrakt og holder for tiden på med plateinnspilling. Trygve Hellesen er en høyt kompetent musiker innen saxofoner, fløyter og gitarer med en imponerende merittliste av konserter og diverse samarbeid med etablerte artister de siste tiårene. 
Solveig Algrøy Hjørnevik har med sin praktfulle vokal og pianoferdigheter en utstrakt konsertvirksomhet de siste 20 årene, og er svært ettertraktet innenfor ulike livemusikk-oppdrag. Ingrun Silset Tyssøy har med sin eminente sopran medvirket på ulike plater, konserter og livemusikk-oppdrag opp gjennom årene. 
Konsertens varighet: ca 80 minutter.
Lyd: Bjarte Våge


Konserten støttes av: 
- Lie Gruppen AS
- Scandinavian Reach Technologies AS
- Sparebanken Vest
- Algrøy Elektro AS
- Sartor Biloppretting AS

Source: Visit Bergen

Schedule

From December 16 to December 16

Monday:
Closed
Tuesday:
Closed
Wednesday:
Closed
Thursday:
Closed
Friday:
19:30–21:15
Saturday:
Closed
Sunday:
Closed

Contact

Address:
  • Kyrkjehaugen 2
  • 5357 Fjell
Phone:
Email:
Website:

Where is Julekonsert med Remy Olsen, Trygve Hellesen & Band FJELL KYRKJE?

Fjord Norway's secondary logo