Book now

Vi ringer julen inn i historiske Håkonshallen, denne gangen med artist Kristian Kristensen.

Med stor suksess fra utgivelser som «Kan du lære mæ» og «Du ga mæ viljestyrke», hvor begge låtene nådde topp 5 på radio og sistnevnte mottok dobbelt platina, har Kristian med den store stemmen og det varme hjertet kapret en stor plass hos mange her til lands. Tidligere i år slapp han albumet "2003", en personlig historie fra det å være en ung og usikker gutt, til den personen han har blitt i dag. Det dykkes innom temaer som nostalgi, ensomhet, frykt, oppvekst, kjærlighet og sorg- hvor vi blir tatt med inn i alt fra fortapte psykedeliske reiser til gjenfunnet håp i livet.

- Plata tar for sæ det æ ser på som viktige punkter i livet mitt. Ved å fortelle min historie, vil æ sette lys på temaer som familie, psykiske lidelser, utfordringer, tilhørighet og dens viktighet - og bare det å ha noen nær som e der for dæ hele veien forteller Kristian.

Kristian fortsetter å utvikle seg musikalsk, i et univers han på denne utgivelsen har skapt på egenhånd. Fra å produsere med andre med stort band i studio har han nå både produsert og skrevet tekster fra sitt eget soverom. 

Kristian Kristensen har en av Norges fineste stemmer og leverer stemningsfulle og vakre konsertopplevelser. Dette må du få med deg!

Source: Visit Bergen

Contact

Address:
  • 5003 Bergen
Phone:
Email:
Website:

Where is Kristian Kristensen?

Fjord Norway's secondary logo