Billetter kjøpt til konsert i 2020 og 2021 er gyldig til denne datoen.

Kvelertak på Europaturné i 2022

Koronakrisen rammet Norges hardrock-høvdinger hardt. Vi er derfor enormt glade for å melde at nye datoer til turneen med Kvelertak endelig er KLARE!
Alle billetter som er kjøpt til de opprinnelige datoene i 2020 og 2021 vil være gyldige til ny dato i 2022.

Fra oppstarten i 2007, har gjengen fra Stavanger virkelig vist oss hva de er gode for, og har uten tvil satt sine spor innenfor norsk hardcore/metall.
Med fire bunnsolide utgivelser og en rekke turnéer i inn- og utland kan vi trygt si at de er et av landets mest hardtarbeidende, erfarne og respekterte liveband. De har vunnet fire Spellemannpriser og har de siste årene turnert med Metallica, Gojira, Mastodon og Slayer – både i USA og Europa.

Anført av singlene «Bråtebrann» og Crack of Doom» (feat Troy Sanders) slapp Kvelertak sitt nye album «Splid» i februar 2020. Albumet, som er produsert av Kurt Ballou («Kvelertak», «Meir»), har fått fantastiske anmeldelser i inn og utland:
«En illsint nesestyver» (5/6)- Dagbladet
«They nail it from the start» (4/5)- Q Magazine
«Gjør det de kan best, enda litt bedre» (5/6)- VG

Dører: 20:00
Show: 21:00
ID: 18

Programendringer kan forekomme. Refusjon kan kun gis ved avlysning av hele arrangementet (gjelder ikke ved force majeur). Billettavgift (4%) refunderes ikke ved avlysning.

Kun arrangør og bedrifter med uttrykkelig avtale med arrangør kan bruke billettene til videresalg eller til premie i konkurranser o.a.

  Visninger

  03 februar:
  20:00

  Kontakt

  Adresse:
  • Keiser Wilhelms gate 7
  • 6003
  • Ålesund
  Telefon:
  E-post:
  Nettside:

  Hvor er Kvelertak // Terminalen?