Melody Gardot sjarmerte Norge i senk i 2009, først med intervju og opptreden hos Fredrik Skavlan, og etter hvert med en rad utsolgte og kritikerroste konserter. Siden har hun vært tilbake i både 2012, 2015 og 2017, og har konsekvent etterlatt seg utsolgte hus; senest to kvelder i Operaen i Oslo.

Det er lagt opp til en konsert langt utover det vanlige når den amerikanske jazzstjernen inntar scenen sammen med sitt fabelaktige band til høsten. Talentet hennes er akkurat like imponerende som historien hennes. Som 19-åring ble hun kjørt ned av en bilist, og pådro seg svært kraftige skader som preger henne den dag i dag. 

Siden den gang har hennes originale stil blitt ikonisk – med mørke briller og stokk inntar hun scenen og får umiddelbart publikum i sin hule hånd. Melody Gardot tilhører i dag den absolutte jazzeliten. 

Med flere suksessfulle album bak seg, i kryssningspunktet mellom blues, jazz og R&B, pleier Gardot sjelen og tilfredsstiller hjernen med tekster som stikker dypt. Nå er hun albumaktuell med Sunset in the Blue, som kom ut midt under pandemien høsten 2020. 

Source: Visit Bergen

Schedule

From October 18 to October 18

Monday:
Closed
Tuesday:
19:00
Wednesday:
Closed
Thursday:
Closed
Friday:
Closed
Saturday:
Closed
Sunday:
Closed

Contact

Address:
  • Fjøsangerveien 28
  • 5054 Bergen
Phone:
Email:
Website:

Where is Melody Gardot?