Book now

Mongoland. Regi: Arild Østin Ommundsen. Norge 2000. Språk: Norsk. Tekst: Utekstet. Aldersgrense: 12 år. DCP, 1t 24min.
En sjarmerende stavangersk romantisk julekomedie! 
Det er kvelden før lille julaften. Pia kommer hjem etter å ha på reise i et halvt år, og regner med å ta opp tingene der hun slapp. Målet er å finne Kristoffer, kjæresten som skulle ha vært med på reisen, men som sviktet i siste liten. Det blir mer komplisert enn hun hadde trodd. Kristoffer er som sunket i jorden.
I jakten på Kristoffer treffer Pia på flere mer eller mindre misfornøyde og desillusjonerte personer. Vegar, Pias gamle bestekompis, søvnløs og frustrert over en innbilt fysisk skavank. Rap-artisten Gary som er skuffet over manglende problemer å rappe om. Den britiske oljearbeideren Wayne, med et desillusjonert syn på kjærligheten som brakte ham til Norge. Stian, rocke-gitarist som jobber på gartneri fordi platekontrakten gikk fløyten. Samt en prinsippfast taxi-sjåfør. Midt i alt dette dukker nissen opp, og ting begynner å skje.

Rullestolbrukere
Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

Source: Visit Bergen

Schedule

From December 14 to December 14

Monday:
Closed
Tuesday:
Closed
Wednesday:
18:00–19:30
Thursday:
Closed
Friday:
Closed
Saturday:
Closed
Sunday:
Closed

Contact

Address:
  • Georgernes Verft 12
  • 5011 Bergen
Phone:
Email:
Website:

Where is MONGOLAND?

Fjord Norway's secondary logo