Book now

24. februar slippes albumet "Noen har det bra (andre har det enda verre)" og det skal selvfølgelig feires med turné!
Rossman har lenge vært en skjult perle i den norske konsertfaunaen. Med norske tekster, som både kikker tilbake på store helter fra visetradisjonen og som jobber fremover mot egenart og originalitet, med humor og alvor om hverandre. Rossman har hatt noen lokale slagere som «Kjæreste på Jæren», i tillegg til «Det Hjalp Ikkje», som fikk en større geografisk spredning etter at den ble brukt flere ganger i NRK-podcasten «Berrum og Beyer snakker om greier».
Bandet spiller som om de har vært på en neverending turné i USA. Her oser det av spilleglede og overskudd! Et americana/rockeorkester på seks mann, som alltid garanterer god stemning, boogie-woogie-piano, ansiktsmeltende gitarsoloer og et smittende humør!
Siden 2020 har Rossman vært aktuell med et prosjekt som handler om å spille konsert i alle Norges kommuner. Det er i skrivende stund gjennomført 120/356 konserter.
Gjør som mange andre og kom for å høre Rossman med fullt band! Det blir verdt det, vi lover!
//
Samme dag arrangerer Bergen Realistforening Helhus på Kvarteret! Biletten til konsert med Rossman gir også inngang til Helhus!

Source: Visit Bergen

Contact

Address:
  • Olav Kyrres gate 49
  • 5015 Bergen
Phone:
Email:
Website:

Where is Rossman // Kvarteret?

Fjord Norway's secondary logo