Ryfylke Livsgnist tilbyr turer, opplevelser og underholdning av ulikt slag. De holder til på Finnøy i Ryfylke, og virksomheten deres drives over hele Rogaland og utover fylkets grenser. Skal du arrangere en tur med jobben? Har du fått ansvar for et større prosjekt og trenger en hjelpende hånd?

Ryfylke Livsgnist er totalleverandør av alt som er levende og lekent. De organiserer store og små hendelser, og leverer alt fra mat til underholdning, programledelse og innhold. Trenger du en dagstur, en kveldstur, en kokk, et matshow, en konferansier eller underholdning på ditt arrangement, kan Ryfylke Livsgnist hjelpe deg.

Du er velkommen til Finnøy. Der kan Ryfylke Livsgnist ta deg med i det gamle festningsanlegget fra krigens dager, eller de kan ta deg med i et hypermoderne tomatgartneri der du får se produksjon av Juanita-tomater.

Gjennom deres samarbeid med Ryfylkekokken, Frode Selvaag, tilbyr Ryfylke Livsgnist matopplevelser helt i toppklassen. Kokken har egen restaurant på vestsiden av Finnøy, der han tar imot store og små selskaper. Han er også svært mobil, og kan lage mat nesten hvor som helst.

I Ryfylke Livsgnist har de flinke underholdere og dyktige konferansierer. Dersom du trenger hjelp til å gjennomføre et arrangement, tar de gjerne jobben!

  • Facebook logo

Kontakt

Adresse:
  • Nedre Hauskjeneset 3
  • 4160
  • Stavanger
Telefon:
982 06 333
E-post:
Tor@ryfylkelivsgnist.no
Nettside:
ryfylkelivsgnist.no/

Hvor er Ryfylke Livsgnist på Finnøy?