Oleana er stolte av å kunne si at vi både strikker og syr alt vi produserer i Norge. Fabrikken ligger i historiske lokaler helt nede ved fjorden i Ytre Arna utenfor Bergen der tekstilindustrien på Vestlandet startet i 1846. Hver dag kjenner vi på følelsen av å befinne oss i historisk sammenheng som knytter oss inn i en stolt tradisjon i det som er verdens eldste og største industri. Vi har åpne dører slik at alle kan se hvordan plaggene lages.

Oleana produserer på en bærekraftig måte og legger vekt på å bruke økologiske forsvarlige råmaterialer. Naturfibre som ull, silke, alpakka og lin er gode miljømessige valg. Oleana og klærne laget her ønsker å inspirere til en livsstil hvor man kjøper færre men finere ting.

Er du på utkikk etter det som er litt annerledes, det som skaper minner og fine opplevelser? Det tror vi at du får med deg etter et besøk på Oleana.

Vi tror på det som er ekte og på fine menneskemøter. *vi har åpen produksjon, med mindre arbeidstokk en vanlig, men du er hjertelig velkommen til å gå gjennom produksjonen for å se på hvordan et Oleana-plagg blir produsert. 

Finner du veien inn til Fargeriet Café, som ligger like ved fabrikk butikken, kan du nyte en rolig stund i vakre omgivelser, med nydelig utsikt over Sørfjorden. * vi har redusert kapasitet på caféen, men en kopp kaffe og te, det har vi. 

Velkommen til Oleana, velkommen til fabrikken ved fjorden! 

  • Facebook logo

Kontakt

Adresse:
  • Ivar Aasgaardsvei 1
  • 5265
  • Bergen
Telefon:
55 39 32 25
E-post:
oleana@oleana.no
Nettside:
oleana.no/

Hvor er Oleana Économusée?