Book now

Midt på tunet på Villsaugården finner du Eldhuset – nyrenovert og lekkert. Dette spennende lille huset er bygd akkurat der det gamle eldhuset på gården sto. Det ble tatt av stormen i 2014, etter å ha forfalt kraftig før dagens vertskap kjøpte småbruket i 2013.

Det nye Eldhuset var det første huset som ble bygd da Hanne & Jan-Erik startet gjenoppbyggingen av Villsaugården. Fra spisebordet her oppe på toppen av haugen har du panoramautsikt over skjærgården og øyene. Her bor du virkelig midt på gårdstunet og med utsikt nesten til Amerika.

Eldhuset og Sjøbua er våre to premium all inclusive utleiehytter. Vi ordner med sengetøy, barneseng, vasking, kaffemaskin, bålpanne, ved og utegrill. Alt er inkludert i prisen. Enklere blir det ikke.Fra kjøkkenet, eller ute på terrassen, kan du ganske enkelt bare sitte helt i ro og se på utsikten, havet og himmelen - og gjøre ingen verdens ting sammen med den eller de du er mest glad i.

På Villsaugården kan du nyte solnedganger det ikke finnes maken til noe annet sted. Du kan høre stormen piske mot ruta eller høre brølet fra det mektige Atlanterhavet når dønningene treffer skjærgården utenfor.

På sommeren er det bare å rusle over tunet og innta lunsj eller middag i den populære lokalmatrestauranten i det gamle fjøset på gården.

 

 

  • Instagram logo

Contact

Address:
  • 6570 SMØLA
Phone:
Email:
villsaugarden@gmail.com
Website:
www.villsaugaarden.no

Facilities

Parking:
Kitchen facilities:

Where is Villsaugården accommodation Eldhuset?