Fjord Tours sine rundreiser er midt i blinken for deg som ønsker å oppleve Norge på en behagelig og miljøvennlig måte. Med Fjord Tours sine rundreiser kan du oppleve de flotte fjordene i Norge og områdene rundt.

Turene går med offentlig transport som tog, båt og buss. Med andre ord, ønsker du å oppleve Norge på en behagelig og miljøvennlig måte, er Fjord Tours sine rundreiser midt i blinken for deg. En fleksibel billett gjør at du kan stoppe underveis og nyte noen ekstra dager der du måtte ønske. Du kan lese mer og bestille billetter på Fjord Tours sine hjemmesider. 

Norge i et nøtteskall® - Se det store lille landet
Norge i et nøtteskall® turen tar deg med til noen av Norges vakreste fjordlandskaper. På denne turen vil du få oppleve den varierende og vakre Bergensbanen, den spektakulære Flåmsbana, Aurlandsfjorden, den smale UNESCO-beskyttede Nærøyfjorden og de bratte hårnålsvingene i Stalheimskleiva (Mai - September).

Turen kan startes fra Bergen, Voss, Oslo eller Flåm. Du velger selv hvor lang tid du vil bruke på turen. Du kan legge til hoteller og overnattinger underveis, eller fullføre turen som en dagstur.
Turen er tilgjengelig hele året og kan bestilles online.

Sognefjorden i et nøtteskall - Stor fjord, stor opplevelse!
Sognefjorden kalles "Kongen av alle fjorder" og bærer navnet med rette; det er den lengste fjorden i Norge og den nest lengste fjorden i hele verden. Sognefjorden er spesielt vakker, omringet av høye fjell, dype daler, fossefall og trolske skoger. Denne turen inkluderer en tur med ekspressbåt på Sognefjorden og en togtur gjennom spektakulær natur på den legendariske Flåmsbana og på Bergensbanen. Turen kan tas som en dagstur, eller som en lengre tur over flere dager. Du kan starte turen både fra Oslo og Bergen. Du skreddersyr selv reisen ved å legge til hotellovernattinger og aktiviteter etter dine egne ønsker og behov.
Turen er tilgjengelig fra 1. mai – 30. september og kan bestilles online.

Hardangerfjorden i et nøtteskall - En smak av frukt og fjord!
Om Sognefjorden er "Kongen av alle fjorder" på Vestlandet, så er Hardangerfjorden i det minste Dronningen. Den 179 kilometer lange fjorden tilbyr natur som vil målbinde selv den mest erfarne reisende. Her finnes naturperler som perler på en snor.

På turen vil du oppleve en reise gjennom et landskap bestående av majestetiske fjell, brusende fosser og idylliske frukthager. Du kan starte turen både fra Bergen og Oslo. Reisen kan gjennomføres som en rundtur med retur til ditt startsted, eller som en enveis tur fra Bergen til Oslo, eller motsatt vei. Turen er tilgjengelig fra 1. Mai – 30. September og kan bestilles online.

Hardangerfjorden i et nøtteskall & Rosendal - En reise gjennom vilt og vakkert landskap
På denne turen vil du oppleve store variasjoner i naturen med frodige frukthager, høye fjell, isbreer og imponerende fossefall. I tillegg til vakker natur i indre Hardangerfjord, vil du på turen oppleve den storslåtte naturen langs Vestlandskysten. Turen kan også kombineres med en tur til Trolltunga! Turen kan startes både i Bergen og i Oslo, og kan gjennomføres både som en rundtur med retur tilbake til startpunktet, eller som en enveis tur fra Bergen til Oslo. Du reiser med båt, tog og buss. Turen krever minimum en overnatting i løpet av reisen, to overnattinger dersom du reiser fra Oslo.
Turen er tilgjengelig fra 1. Mai – 30. September og kan bestilles på Fjord Tours sine websider.

Preikestolen & Norge i et nøtteskall® - Spektakulært, vilt og vakkert!
På Preikestolen & Norge i et nøtteskall® turen kan du virkelig skjemme deg selv bort. Turen inkluderer et cruise på den praktfulle Lysefjorden, magiske togturer der du kan nyte storslått utsikt, du får se noen av Norges vakreste fjorder og i tillegg besøke tre av Norges største byer. Du kan også valgfritt ta en fottur til den episke Preikestolen. Du kan starte turen i Oslo, Bergen eller Stavanger og turen tas som en rundtur med retur til start destinasjonen din, eller som en enveis tur fra Oslo og Stavanger. Turen kan gjennomføres i mange ulike varianter, og du kan velge om du vil inkludere et cruise på Lysefjorden eller en båttur og fottur til Preikestolen!
Turen er tilgjengelig fra 1. Mai – 30. September og kan bestilles på Fjord Tours sine websider.

Geirangerfjorden & Norge i et nøtteskall® - En smak av verdensarv!
På denne rundturen får du oppleve to av Norges vakreste fjorder; Geirangerfjorden og Nærøyfjorden. Begge fjordene er oppført på UNESCO sin verdensarv liste. I tillegg vil du få oppleve den vakre og ville naturen ombord på Raumabanen. Langs banen ligger kjente turistattraksjoner som Trollveggen, Trollstigen og Kylling bro.
Du besøker også Ålesund - byen med den særegne jugendarkitekturen og Hurtigruten tar deg med til den magiske Geirangerfjorden og på et seilas langs Vestlandskysten til Bergen.

I tillegg til alle høydepunktene som er nevnt ovenfor inkluderer denne turen også den populære Norge i et nøtteskall® turen hvor du reiser med Bergensbanen, den legendariske Flåmsbana, et fjord cruise på Aurlandsfjorden og den trange Nærøyfjorden.

Turen er tilgjengelig fra 01.jun - 31.aug og kan startes i Oslo, Bergen eller Ålesund og kan bestilles på Fjord Tours sine websider.

Hurtigruten og Norge i et nøtteskall® - En komplett Norgesferie!
For å gi deg noe av det beste Norge har å tilby, har Fjord Tours satt sammen rundturen Norge i et nøtteskall® med en tur med Hurtigruten fra Trondheim.  Rundturen inkluderer blant annet en behagelig reise med Dovrebanen fra Oslo til Trondheim, en tur med Hurtigruten fra Trondheim til Bergen og rundturen Norge i et nøtteskall®.
Turen er tilgjengelig hele året og kan startes i Oslo, Bergen og Trondheim og kan bestilles på Fjord Tours sine websider. Hjørundfjord & Norge i et nøtteskall® - vakre fjorder, fantastisk landskap og en tur med Hurtigruten!
På denne turen vil du oppleve Norges varierende kystlinje og natur ombord på tog, båt, skip og buss. Turen tar deg med til noen av Norges største byer - hovedstaden Oslo, historiske Bergen og jugendbyen Ålesund. I Ålesund går du ombord i Hurtigruten og på turen til Hjørundfjord vil du oppleve stupbratte fjell og små bondegårder. På Hurtigruten får du oppleve et cruise langs Vestlandskysten.
Turen er tilgjengelig fra 01. Sept - 31.okt og kan startes i Oslo, Bergen og Ålesund og kan bestilles på Fjord Tours sine websider.

Nordlys & Norge i et nøtteskall® turen - Opplev Nordlyset og det beste Norge har å by på!
Denne fantastiske turen kombinerer den populære Norge i et nøtteskall® turen med et Nordlyssafari! På turen vil du få oppleve Bergensbanen og Flåmsbana, fantastisk fjell- og fjordutsikt, Aurlandsfjorden og Nærøyfjorden på et fjord cruise og nordlys i arktiske Tromsø.
Turen er tilgjengelig fra 15.nov - 31.mars og kan startes i Bergen eller Oslo og kan bestilles på Fjord Tours sine websider.

Lysefjorden i et nøtteskall - Høydepunktene fra Lysefjorden og Vestlandet - på en dag!
Bli med på denne turen og opplev unik og fantastisk Vestlandsnatur på sitt beste; trange fjordarmer, høye fjell, fosser og idylliske øyer. Lysefjorden i et nøtteskall turen fra Stavanger er tilgjengelig om sommeren og tas som en rundtur med retur til Stavanger.
Les mer om Lysefjorden i et nøtteskall og bestill din tur på Fjord Tours sine websider.

Rallarvegen - Norges vakreste sykkeltur
For deg som ønsker å tilbringe ferien på sykkel er Rallarvegen den flotteste og mest spennende sykkelopplevelsen Norge har å by på. Opplev dramatisk og storslått fjellandskap på to hjul fra 1000 m.o.h. på Haugastøl og helt ned til fjorden i Myrdal.
Rallarvegen passer både for store og små så lenge man tar hensyn til minstemann i følget. Bratte skråninger, majestetiske fossefall, vakker natur, og et besøk innom Rallarcafeen som serverer nystekte vafler, er bare noen av det som venter deg. Rallarvegen er best fremkommelig fra midten av juli til slutten av september og pakketurer som er inkludert sykler, transport og overnatting er den beste måten å ferdes på.
Les mer om Rallarvegen og bestill din tur på Fjord Tours sine websider.

Brevandring på Folgefonna med guide
For deg som elsker snø og is er en guided bretur på Folgefonna en trolsk opplevelse. Her får du lære mer om Folgefonna, om kultur og historie og kjenne nærheten til den mektige isbreen på kroppen! Turen starter i Bergen og kan taes som en dagstur eller som en tur med overnattinger. På turen reiser du fra Bergen med buss og videre med hurtigbåten til Folgefonna hvor en erfaren guide fra Folgefonni Breførerlag møter deg og ditt reisefølge. Sikkerhetsinstrukser og praktisk informasjon vil bli gitt før guiden tar deg med på en breturen og guiden vil underveis gi deg informasjon om områdets natur, historie og kultur.
Les mer om Rallarvegen og bestill din tur på Fjord Tours sine websider.

Aktiviteter og hoteller over hele Norge!
Fjord Tours har håndplukket et utvalg av spennende aktiviteter over hele Norge. Fjord Tours tilbyr noe for de fleste, uansett hvilke interesser eller preferanser du måtte ha!
Se et bredt utvalg av varierte og spennende aktiviteter på Fjord Tours sine websider. Fjord Tours tilbyr også overnatting på noen av de beste og mest unike hoteller og overnattingssteder i Norge. De har gunstige priser om du bestiller via deres nettsider.

  • Facebook logo
  • Trip Advisor logo

Kontakt

Adresse:
  • Møllendalsveien 1A
  • 5009
  • Bergen
Telefon:
55 55 76 60
E-post:
booking@fjordtours.com
Nettside:
www.fjordtours.no

Grønne sertifiseringer

Fjord Tours AS har fått sertifisering for sin miljøinnsats fra:
  • MiljøfyrtårnMiljøfyrtårn
Miljøsertifisering i privat og offentlig virksomhet, inkludert turisme.

Hvor er Fjord Tours AS?