Opplevelser om bord og i havgapet Opplev den lille landsbyen i havgapet – Fedje. Bli med på dagstur fra Bergen tre lørdager i september. Smale passasjer og storslått natur gjør turen bort til en opplevelse i seg selv. Høydepunktet med turen blir besøk i produksjonslokalene til det lokale destilleriet Feddie Ocean Distillery.  

På veien går fjordcruiset innover vakre Alverstraumen - et smalt sund i frodig landskap. To timer nordvest fra Bergen ankommer vi landsbyen Fedje som ligger storslått til midt i havgapet. Her kommer du tett på vakker natur, vær og vind.  

Fedje byr på mange lokalskatter. Det lille sjarmerende landhandleriet er et samlingspunkt for både lokale og tilreisende. Her byr de på ekstra smakfull kaffe og den lokale fristelsen fedjebolle. Ta gjerne turen innom den flotte hvite kirken lagt i hvit stein.  

Besøk på det lokale destilleriet – Feddie Over et par glass whisky blåste tre venner i havgapet liv i lokalskatten i 2018. Ett år senere var første runde lagt på fat. I dag produseres gin, akevitt og whisky av høy kvalitet ved destilleriet. Med kvinner, bærekraft og sprit i fokus har destilleriet blitt en lokal stolthet. På Feddie får du guidet omvisning og smaking i produksjonslokalene og servert en god sandwich til lunsj. Les mer om Feddie Ocean Distillery her.

Dagsturen inkluderer  Fjordcruise gjennom flott landskap fra Bergen til Fedje  Besøk i produksjonslokalene til Feddie destilleri   Smaking av whisky, gin og akevitt Historiefortelling Sandwich til lunsj Egentid for utforsking på Fedje 

Avganger: Lørdag 2., 16. og 30. september  

Avreise: Zachariasbryggen i Bergen kl. 09:00 (oppmøte 20 minutter før avgang) 

Ankomst Fedje ca. 10:50  Retur: Fra Fedje ca. 15:00  Ankomst Bergen ca. 16:30 

Varighet: Ca. 7,5 timer 

Pris voksen 1690 kroner

Klikk her for å booke turen 

Aldersgrense 20 år !

Fasiliteter: Alle våre båter har toaletter, soldekk, romslige salonger og kiosk med lokale bakevarer, snacks og kalde/varme drikker.  

Source: Visit Bergen

Contact

Address:
  • Zachariasbryggen
  • 5013 Bergen
Phone:
55 55 20 00
Email:
mail@rodne.no
Website:
www.rodne.no

Facilities

Disabled-accessible:
Season:
  • Summer
  • Winter
  • Spring
  • Autumn

Where is Fjordcruise Bergen – Mostraumen?