Bestill

Eksklusivt heldagscruise med en "Princess 50" båt til Modalen for deg som ønsker å ha hele båten og opplevelsen for deg selv og din familie. Vi cruiser dere opp den flotteste fjorden fra Bergen, Mostraumen og Modalen. Båten har flott Flybridge på topp, salong inne, salong på akterdekket, kjøkken, 2 store lugarer og to bad. Air condition og oppvarming og garantert god stemning om bord.

Vi starter på Bryggen, med nydelig sjøutsikt til Bryggen og Bergen omkranset av de syv fjell. Vi fortsetter videre oppover fjordene med fjell på begge sider.  Utsikten og landskapet endres etterhvert som vi drar fra Bergen sentrum og videre forbi Sandviken, Eidsvåg og Salhus. Vi kjører under Nordhordlandsbroen og inn i trange fjorder med små bygder, noen av dem veiløse med fosser nedover fjellsidene. Atmosfæren endres gradvis fra byliv til uberørt natur og landskap.

Etter å ha passert gjennom den trange Mostraumen, nærmer vi oss den innerste enden på fjorden: Mo. Her kjører vi bort til en foss hvor du kan ta en dusj under fossen fra dekket på båten, eller smake på friskt norsk fjellvann. Vi legger oss deretter til kai, hvor dere kan ha lunsj på den lokale kafèen Mobryggja, eller ta en spasertur i denne lille bygda. Du treffer stort sett bare lokalbefolkning i Mo og det råder stillhet og harmoni over stedet.

Nyt stillheten og den flotte naturen på denne heldagsturen. Vi som jobber på båten nyter dette hver dag, og vi gjør vårt ytterste for at du vil gjøre det samme. Kapteinen vil også fungere som guide, og er tilgjengelig med sin kunnskap og service hele turen. Kapteinen snakker både norsk og engelsk.

Vi er tilbake i Bergen ca kl 18:00

Program for dagen:

09:30* (fleksibel): Avgang fra Zachariasbryggen, ved Fisketorget. 12:30  Vi går gjennom den trange Mostraumen med sterk tidevannstrøm. 13:00  Ankomst ved Bergsåafossen i Modalen, hvor vi kjører båten helt inntil, og du kan smake på det friske fjellvannet 13:30  Til kai i Modalen. Tid på land for lunsj på kafèen (vi kan bestille bord til deg), eller vandre rundt I bygda.  15:00: Avgang fra Modalen 18:00  Tilbake i Bergen

* Den daglige avgangen fra Bergen 09:30 kan tilpasses ettersom denne turen er ekslusiv kun for deg og din familie eller gruppe.

Maks antall passasjerer: Maks antall er 12 stk. Du får båten helt for deg selv og kan velge selv om hvor mange dere vil være om bord. Båten er sertifisert for 12 passasjerer, inkl sikkerhetsutstyr. Ingen nedre eller øvre aldersgrense for å være med på turen.

Inkludert: Snacks og forfriskninger om bord i båten er alltid inkludert. Lunsj i Mo er ikke inkludert.

Lunsj: Lunsj på den lokale restauranten i Mo er ikke inkludert i prisen. Vennligst gi beskjed i kommentarfeltet når du bestiller om du ønsker at vi skal reservere et bord for gruppen din på forhånd. Utdrag fra lunsjmenyen: Fish & Chips, Lokal ovnsbakt laks, hamburger med pommes frites, omelett, halv kylling med pommes frites.

Dersom du har medbragt og ønsker å nyte lunsj om bord i båten i stedet for på kafèen, gjør vi det på turen ned igjen mot Bergen. Vi kan også organisere lunsj i båten, sammen med vår catering partner (må bestilles i forkant).

Varighet: Ca. 8 timer

Billetter: Billetter kan kjøpes her på visitBergen.com, i Turistinformasjonen i Bergen, på www.seethefjords.com eller på epost post@seethefjords.com.

ONLINE BOOKING: 

Turen må bestilles senest innen kl 20:00 dagen før avreise. For bestilling nærmere avreise enn dette, vennligst send en mail til post@seethefjords.com

Billetter: Din epost bekreftelse er din billett til turen. Vennligst ta med utskrift eller vis din bekreftelse på mobilen ved start av turen.

Avbestilling: Billetter kan endres dersom andre dager er tilgjengelig, eller kanselleres uten kostnad frem til 7 dager før avgang. Kansellering 7 til 2 dager før belastes med 50%. Avbestilling må gjøres pr epost til post@seethefjords.com. Bestilling kan ikke refunderes 2 dager eller mindre før reise.

 

  • Facebook logo
  • Trip Advisor logo

Kontakt

Adresse:
  • Zachariasbryggen
  • 5013
  • Bergen
Telefon:
90771507
E-post:
post@seethefjords.com
Nettside:
www.seethefjords.no/

Hvor er Privat båttur til Modalen - med fosser, fjell og fjorder og stopp i Mo?