Nyt ein dag på fjorden! På Tysnes kan du bli med på ein fisketur du seint vil gløyme. Fiskeguiden tilbyr ulike typar turar/kurs som sjøfiske eller djupvatnsfiske etter brosme eller lange. Ein kan også setje saman kurset etter dykkar ynskje. Turar på frå 6 timar til heile dagen. Pris (2021) frå 450,- pr time inkl båt og guide (maks 3 personar). Fiskeguide Michael hjelper deg å få den store fangsten. Han kjenner området og veit kvar det er fisk å få.

Sjå dei ulike kursa og prisane på nettsida til Tysnes fiskeguide. Tysnes båt- og hytteutleige formidlar og koselege feriehytter på Tysnes, Hordaland og i heile verda!

Tysnes båt- og hytteutleige har båtar til leige både på dags- og vekebasis. Ring på førehand for avtale! For utleige av hytter, sjå www.feriehytter.net Sjå og www.tysnes.com for hytter på Tysnes.  Tysnes ligg ca. 1,5 timar med bil og ferje frå Bergen sentrum. Her går den vakre Hardangerfjorden over i ope hav, med eit mylder av store og små øyer, fjordarmar og bukter. Tysnes har også brusamband med fastlandet.

  • Facebook logo

Kontakt

Adresse:
  • 5685
  • Tysnes
Telefon:
+47 98 88 82 61
E-post:
mail@tysnes.com
Nettside:
www.angelferien.no

Hvor er Tysnes Fiskeguiding?